Päivitetty: 30.12.2020

Trustzone VPN

Trust.Zone VPN on avaimesi anonyymiin ja turvalliseen internetin käyttöön missä ikinä sitten liikutkaan. Internet on yhä olennaisempi osa elämäämme ja käytämme sitä yhä arkaluontoisempien tietojen välittämiseen ja säilyttämiseen. Näin ollen anonymiteetistä ja turvallisesta surffailusta on tullut yhä enenevässä määrin maksullinen lisäpalvelu. Onneksi tähän tarpeeseen ovat vastanneet jo useat yritykset, jotka tuottavat VPN-palveluita, ja Trust.Zone VPN on valmiina auttamaan juuri sinua turvaamaan tietoliikenteesi hyvään hintaan ja asianmukaisella tavalla.

Trust.Zone VPN on rekisteröitynyt Seychelleille, jossa internetin käyttö sujuu vapaasti eikä maa ole isojen autoritääristen ulkovaltojen tai paikallisen diktaattorin vietävissä. Lisäksi maa ei tee yhteistyötä niin sanottujen viiden silmän (USA, Kanada, Iso-Britannia, Australia ja Uusi-Seelanti) kanssa, jotka jakavat tiedustelutietoa toistensa kesken.

Trust.Zone VPN – ominaisuudet

Hyvä VPN-palvelu piilottaa identiteettisi internetissä, jolla taataan turvallinen tietoliikenne. Trust.Zone VPN huolehtii tästä siten, että se ei anna vierailemallesi nettisivulle mitään tietoja sinusta: ei siis esimerkiksi tietoa siitä, mitä kautta sivulle päädyit ja kauanko vietit siellä aikaa. Lisäksi Trust.Zone VPN ei itsekään tallenna näitä tietoja sinusta, mikä ei ole kaikkien VPN-palveluntarjoajien keskuudessa itsestäänselvyys. Internetin palveluntarjoajasi ei myöskään pääse näkemään nettiliikennettäsi, kun käytät Trust.Zone VPN:n palveluita.

Moni on tottunut siihen, että esimerkiksi kahvilassa on tarjolla ilmainen wifi, jolloin siitä tietysti halutaan ottaa kaikki ilo irti. Tämä on kuitenkin merkittävä haavoittuvuus, sillä samaan wifiin liittynyt hakkeri voi kaapata mitä tahansa tietoa, mitä välität kyseisen wifi-yhteyden kautta. Trust.Zone VPN on ottanut tämän huomioon ja turvaa wifi-yhteytesi kaikkialla, jotta tietosi olisivat turvassa.

Trust.Zone VPN:llä on yhteensä 201 serveriä ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit valita 201:stä eri paikasta, jossa haluat internetin luulevan sinun olevan. Jos esimerkiksi asut Suomessa ja haluat selata Yhdysvaltain Netflix-tarjontaa, Trust.Zone VPN reitittää ip-osoitteesi USA:ssa sijaitsevan serverin kautta, mikä tarkoittaa sitä, että Netflixin silmissä asutkin USA:ssa ja pääset käsiksi maakohtaisiin sisältöihin. Kun servereitä on näin paljon, mahdollisten koti- ja kohdemaiden yhdistelmä on käytännössä rajaton.

Hinnat

Trust.Zone VPN tarjoaa uusille, vielä vähän epäileville, asiakkailleen kolmen päivän ilmaisen kokeilujakson. Vaikka se ei itsessään kuulostaisi kovinkaan pitkältä ajalta, riittää se kuitenkin havainnollistamaan päivittäisen netin käyttämisen haavoittuvuudet. Lisäksi ilmaisen kokeilujakson jälkeen sinun ei tarvitse ostaa palvelua, jos et halua. Moni isompi VPN-alan yritys ei tarjoa ilmaista kokeilujaksoa ollenkaan, vaan ainoastaan rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväien. Trust.Zone antaa sinun kokeilla palvelua kaikessa rauhassa ennen kuin teet ostopäätöksen.

Hinnoiltaan Trust.Zone VPN on markkinoiden keskiluokkaa: ei mikään älyttömän kallis, mutta ei myöskään halpa. Sen sijaan valttikorttina on ilmaisen kokeilujakson lisäksi läpinäkyvä hinnoittelu. Voit valita laskutuksen kerran kuukaudessa tai kerran vuodessa. Lisäksi Trust.Zone tarjoaa kahden vuoden paketin, joka laskutetaan kerralla ja uusitaan asiakkaan toiveesta sitten kahden vuoden päästä, jos on tarvetta. Kuukausittain laskutettaessa palvelun hinta on 7,99 euroa. Kerran vuodessa laskutettaessa hinta taasen on 95,88 euroa. Kahden vuoden erikoistarjous maksaa 191,76 euroa.

Uusille asiakkailleen Trust.Zone VPN tarjoaa kuitenkin näille kahdelle viimeisimmälle paketille melkoiset alennukset: 63 % ja 76 %. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden paketti maksaa vain 35,99 €, jolloin hinnaksi jää 2,99 €/kk. Kahden vuoden paketin hinnaksi jää sen sijaan 47,99 € eli vaivaiset 1,99 €/kk.

Tämän lisäksi Trust.Zone VPN tarjoaa 10 % lisäalennuksen, kun maksat virtuaalivaluutoilla kuten vaikkapa Bitcoineilla. Kaikkiin paketteihin on saatavilla myös lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi kolme ylimääräistä lisäyhteyttä hintaan 2,69 €/kk. Näin esimerkiksi myös puolisosi internetliikenne tulee turvattua samalla kaupan päälle.

Kokemuksia

Asiakaspalvelu tapahtuu pääsääntöisesti yhteydenottolomakkeella. Trust.Zone VPN:n asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–19. Suomenkielistä asiakaspalvelua ei toistaiseksi ole saatavilla, joten kannattaa verestää englannin kielen taitojaan etukäteen. Lisäksi palvelua saa ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, espanjaksi ja turkiksi.

Trust.Zone VPN saavutti myös paljon suosiota syys-lokakuun vaihteessa, kun Armenian ja Azerbaidžanin välinen rajakiista leimahti: Azerbaidžanin hallitus rajoitti internetiä tuntuvasti, joten väestö kiiruhti Trust.Zone VPN:n luo, jotta netissä olisi saatavillla myös sellaista tietoa, jota hallitus haluaa sensuroida. Vastaavia tilanteita on maailmalla useita ja esimerkiksi Kiinasta käsin toimivat toisinajattelijat joutuvat turvautumaan VPN-palveluihin päästäkseen käyttämään nettiä vapaasti. Trust.Zone VPN:llä ei ole maarajoitteita, vaan sitä voi käyttää aivan mistä päin maailmaa tahansa.

Katso myös: Mikä on VPN?