Päivitetty: 30.12.2020

Oletko etsinyt Harry Potteria Netflixin valikoimista? Ehkä olet jopa kuullut, että Potterit löytyisivät Netflixistä, mutta valikoimaa selaamalla et kuitenkaan löydä niitä?

Harry Potter on saatavilla Netflixissä, mutta asiaan liittyy pieni juju: tällä hetkellä kaikki Potterit löytyvät vain Netflixin Espanjan ja Portugalin valikoimista. Tämä liittyy Netflixin maantieteellisiin rajoituksiin; monet sarjat ja elokuvat on rajoitettu näkymään vain tietyissä maissa.

Ei kuitenkaan kannata vielä lannistua: Netflixin maarajoitukset on nimittäin mahdollista ohittaa helposti. Aluerajoitusten ohittaminen onnistuu helposti VPN-yhteyden avulla. VPN-yhteyden kanssa pystyt siis katsomaan Harry Potteria Netflixistä myös Suomessa, vaikka palvelun aluerajoituksissa tämä onkin koitettu estää.

Pikaohjeet – näin saat Potterin Netflixiin parissa minuutissa

  1. Valitse VPN-palvelu. Kokemustemme mukaan Netflixin Espanjan ja Portugalin valikoimien katseluun paras vaihtoehto on tällä hetkellä NordVPN.
  2. Asenna VPN-sovellus ja yhdistä sen kautta espanjalaiseen tai portugalilaiseen palvelimeen
  3. Kirjaudu Netflixiin ja katso katso Harry Potterit!

Katso myös: Mikä on VPN?

Miten Netflix koittaa estää Harry Potterin suoratoiston

Netflix rajoittaa tiettyjen sarjojen ja elokuvien katselua maarajoitusten avulla. Maarajoitukset toimivat IP-osoitteeseen perustuen – nettiyhteyden IP-osoite kertoo palveluntarjoajalle, mistä maasta laitteesi on yhdistetty nettiin.

Jotta siis pystyt suoratoistamaan Harry Potteria Netflixistä, sinun täytyy kertoa IP-osoitteen avulla Netflixille olevasi Espanjassa tai Portugalissa. Tämä voi kuulostaa hyvin monimutkaiselta, mutta VPN-yhteyden avulla se onnistuu todella helposti.

VPN-yhteys piilottaa oman IP-osoitteesi ja sen sijaan näyttää palveluntarjoajille heidän palvelimensa IP-osoitteen. VPN-palveluilla on palvelimia yleensä useita tuhansia sadoissa eri maissa, joten VPN-palvelun avulla voit siis näyttää oman IP-osoitteesi sijaan jonkin palveluntarjoajan palvelimen IP-osoitteen.

NordVPN – helpoin vaihtoehto Harry Potterin suoratoistoon Suomessa

NordVPN on yksi ylivoimaisesti suosituimmista VPN-palveluista, ja myös sivustomme arvioissa parhaiten pärjänneitä VPN-palveluntarjoajia. NordVPN on nopea ja tehokas VPN-palvelu, joka toimii lähes aina moitteetta myös suoratoistopalvelujen – kuten Netflixin – kanssa.

NordVPN:n palvelinverkko on valtava, joka onkin perustavanlaatuinen tekijä NordVPN:n menestyksessä. Palvelinverkko nimittäin takaa VPN:n häiriöttömän toiminnan.

Harry Potterin suoratoistoon NordVPN on mainio valinta, sillä palvelusta löytyy 40 eri palvelinta Espanjassa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli johonkin palvelimeen yhdistettynä suoratoisto hieman pätkisi, voit aina vaihtaa palvelimen toiseen napin painalluksella. Suuri määrä palvelimia takaa VPN-yhteyden vakaan toimintavarmuuden, ja voit itse keskittyä elokuvaelämyksestä nauttimiseen!

Suoratoistossa erityisen tärkeää on myös VPN-palvelun nopeus. VPN hidastaa nettiyhteyttä aina hieman, jonka vuoksi VPN:n moitteeton toiminta on erityisen tärkeää suoratoistossa. NordVPN pärjää mainiosti myös tällä alueella, ollen yksi nopeiten toimivista VPN-palveluista mitä markkinoilta löytyy.

Yhteenveto: Harry Potter & Netflix

Yksinkertaisin ja helpoin tapa suoratoistaa Harry Pottereita Netflixistä on ottaa käyttöön VPN, jolla voit yhdistää itsesi Portugalissa tai Espanjassa sijaitsevaan palvelimeen. VPN-palvelun avulla voit samalla tavalla laajentaa suoratoistopalvelujen valikoimaa myös muiden maiden tarjontaan – mm. USA:n valikoimista löytyy huomattavasti enemmän sarjoja ja elokuvia kuin Suomen.

Ota siis käyttöön NordVPN ja aloita Harry Potterin katselu Netflixistä hetkessä! Voit halutessasi myös lukea aiheesta lisää VPN:n ja Netflixin käytöstä kertovasta artikkelistamme.