Päivitetty: 21.3.2021

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi maailman suosituimmista VPN-palveluista, eikä ihme. ExpressVPN tarjoaa luotettavaa suojausta ja kattavan valikoiman ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan. Lue lisää ExpressVPN:stä, sen ominaisuuksista ja suojauksesta tästä artikkelista.

Siirry ExpressVPN:n kotisivuille >

Miksi valita ExpressVPN?

ExpressVPN tarjoaa kaikki VPN-yhteyden tuomat hyödyt. Jos haluat suojata yksityisyytesi ja turvata liikkumisesi internetissä, kannattaa harkita ExpressVPN-yhteyden hankkimista. Se on yksi maailman johtavimpia palveluntarjoajia.

ExpressVPN on perustettu vuonna 2009. Siitä on tullut erittäin suosittu kuluttajien keskuudessa. ExpressVPN:n tarjoamalla VPN-yhteydellä saa nopean ja turvallisen yhteyden internetiin. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun kaikille käyttäjilleen. Asiakaspalvelusta saat vaivattomasti apua ja neuvoja VPN-yhteyteen ja sen käyttämiseen liittyen. ExpressVPN:n käyttämä palveluverkosto on myös yksi laajimpia käytössä olevia. Heiltä löytyy palvelimia lähes sadasta eri maasta, yhteensä yli 1 700 kappaletta.

Loistavan asiakaspalvelun lisäksi ExpressVPN tarjoaa lähes kaikki suoratoistopalvelut. Käyttämällä heidän VPN-yhteyttään pystyt kiertämään suoratoistopalveluiden maarajoitukset ja sensuurit. Sen myötä näet paljon enemmän sisältöjä, mitä näkisit ilman VPN-yhteyttä. ExpressVPN-käyttäjät saavat käyttöönsä myös Offshore-yksityisyydensuojan. Offshore-yksityisyydensuoja takaa, että tietojasi ei vakoilla tai kerätä.

Voit käyttää ExpressVPN-yhteyttä kaikilla laitteilla. Se toimii tietokoneilla, älypuhelimilla, tableteilla, reitittimien kanssa, mutta myös pelikonsoleilla. Toisin sanoen se on yhteensopiva käytännössä kaikkien laitteiden kanssa, jotka voit vain kuvitella yhdistäväsi internetiin. Yhteen käyttäjätiliin voit liittää yhtäaikaisesti viisi eri laitetta.

ExpressVPN-palvelun hyödyt

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Erinomainen 24/7-asiakaspalvelu
 • Toimivat mobiilisovellukset
 • Viiden laitteen käyttö samanaikaisesti
 • Hyvät asiakasedut
 • Offshore-yksityisyydensuoja
 • Maksimaalinen suojaus (256-bit AES-salaus)
 • Takuu (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 1 700 palvelinta lähes 100 eri maassa

Haittoja ExpressVPN-yhteyden käytöstä on puolestaan raportoitu erittäin vähän. Kokemusten mukaan yhteys toimii pääsääntöisesti erinomaisesti. Käyttäjillä on ollut satunnaisia haasteita Windows-käyttöjärjestelmän kanssa sen kaatuessa. Käyttäjät ovat välillä raportoineet myös suomalaisten suoratoistopalveluiden hitaudesta ulkomailla.

Palvelu on erittäin luotettava ja hankkiessasi sen saat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit kokeilla huoletta ExpressVPN-palvelua 30 päivän ajan ja lopettaa käytön ilman sitoumuksia ja kuluja, mikäli et ole palveluun tyytyväinen. Jos haluat lopettaa tilauksesi 30 päivän sisällä käytön aloittamisesta, saat rahasi takaisin. ExpressVPN-yhteyttä voi huolettomasti testata noin kuukauden ajan ja tehdä ostopäätöksen vasta testijakson jälkeen.

Siirry ExpressVPN:n kotisivuille >

Palvelun ominaisuudet

ExpressVPN tarjoaa ennen kaikkea erinomaisen suojan internet-yhteydellesi. Käyttäessäsi palvelua voit olla varma, että tietosi ja toimintasi eivät vuoda ulkopuolisille. Voit huoletta surffailla internetissä, ilman pelkoa yksityisyytesi menettämisestä. Samalla palvelu tarjoaa mahdollisuuden ohittaa maakohtaiset rajoitukset, sensuurin ja muut mahdolliset IP-osoitteen luomat internetin esteet. Korvaamalla todellisen IP-osoitteesi uudella pääset turvallisesti käsiksi suoratoistopalveluiden koko tarjontaan.

Seuraavissa kappaleissa käydään läpi ExpressVPN:n ominaisuudet läpi yksityiskohtaisesti.

Yhteensopivuus suoratoistopalvelujen kanssa

ExpressVPN on yksi parhaista vaihtoehdoista suoratoistopalvelujen rajoitusten poistoon. Palvelu mahdollistaa maarajoitusten poiston niin Netflixin kuin monen muunkin suoratoistopalvelun kohdalla, helposti ja vaivattomasti. Monilla VPN-palveluilla on ajoittain tai jopa jatkuvasti ongelmia suoratoistopalvelujen kanssa, mutta ExpressVPN:n kohdalla tällaisia ongelmia on raportoitu todella vähän.

ExpressVPN tarjoaa myös positiivisena yllätyksenä mukavan määrän palvelimia Suomessa, joka mahdollistaa kotimaisten palvelujen katsomisen rajoittamattomasti myös ulkomailta. Tällaisia rajoituksia löytyy mm. Yle Areenasta ja HBO Nordicista.

ExpressVPN ja Netflix

ExpressVPN toimii todella hyvin Netflixin maarajoitusten poistossa, ja käyttäjäkokemukset ovat käytännössä ainoastaan positiivisia. Ongelmia ei ole käytännössä ollenkaan latausnopeuksien tai toimivuuden kanssa.

Siirry ExpressVPN:n kotisivuille >

Turvallisuus

Salauskäytännöt

ExpressVPN:llä on käytössään. salaukseen 256-bittinen AES-salaus, yhdistettynä 4096-bittiseen RSA-avaimeen ja HMAC-SHA-512-autentikointimenetelmään. Suomeksi tämä tarkoittaa parasta ja tehokkainta salausmenetelmää, mitä markkinoilta on saatavilla. Tällaisen salauksen murtaminen on käytännössä lähes mahdotonta. Salausmenetelmien heikkoudesta ExpressVPN:ää ei siis todellakaan voi moittia!

Turvallisuusprotokollat

ExpressVPN käyttää OpenVPN-, (TCP, UDP), L2TP-, IPsec-, SSTP- ja PPTP-protokollia. Protokolla on jokaisen VPN-palvelun perusta. VPN-yhteys rakentuu protokollista ja salakirjoitusmenetelmistä. Ne takaavat nopean ja turvallisen pääsyn VPN-palvelimelle ja pois sieltä. Protokollista osa on suositumpia kuin toiset, johtuen niiden eduista ja toimivuudesta. ExpressVPN:n käyttämä OpenVPN on ensisijainen protokolla. Se on turvallinen, nopea ja vakaa vaihtoehto. Se on protokollista kaikista tasapainoisin vaihtoehto ja usein se on myös oletusprotokolla VPN-palveluissa.

Kill Switch

Kuten monet muutkin premium-VPN -palvelut, myös ExpressVPN on varustettu Kill Switch -ominaisuudella. Tämä kytkin katkaisee nettiyhteyden aina automaattisesti, jos yhteys VPN-palvelimeen on vaarassa katketa. Kill Switch parantaa yksityisyyttä ja varmistaa tietojen säilymisen yksityisenä, kun yhteys on vaarassa katketa. Tämä ominaisuus löytyy ExpressVPN:n Windows- Mac- Android- Linux- ja reititinsovelluksista. Ominaisuus on myös oletuksena aina päällä, eli sitä ei tarvitse erikseen kytkeä käyttöön.

Jaettu tunnelointi

Jaettu tunnelointi on ominaisuus, jota monilta VPN-palveluntarjoajilta ei löydy valikoimistaan. ExpressVPN on siis tämän suhteen edelläkävijä ja pioneeri. ExpressVPN tarjoaa jaetun tunneloinnin, joka on merkittävästi parempi kuin kilpailijansa; tämä ominaisuus löytyy palvelun Mac- Windows- Android- ja reititinsovelluksista.

Mitä jaettu tunnelointi sitten tarkoittaa? Käytännössä jaettu tunnelointi antaa mahdollisuuden valita sovelluksia, jotka kiertävät VPN:n. Jos esimerkiksi haluat katsoa samalla toisen maan suoratoistopalvelun valikoimaa mutta myös selata kotimaisia sivuja samanaikaisesti, voit jaetun tunneloinnin avulla määrittää, minkä sovelluksen tietoliikenne kulkee VPN-yhteyden kautta ja minkä ei.

TrustedServer

Myös tämä ominaisuus erottaa ExpressVPN:n kilpailijoistaan. TrustedServer-tekniikka tarkoittaa käytännössä automaattista tietojen poistoa kaikilta palvelimilta. ExpressVPN luottaa palvelimissaan vain ja ainoastaan RAM-muistiin perinteisen kovalevymuistin sijaan. Mitä tämäkin sitten tarkoittaa? RAM-muisti tarvitsee aina virtaa, jotta tiedot pysyvät muistissa, kovalevy taas ei. Mikäli muistina siis käytettäisiin kovalevyjä, tiedot pysyisivät tallennettuina, vaikka laitteiden virta katkaistaisiin. RAM taas poistaa kaiken tiedon välittömästi, kun laitteista katkeaa virta. Perinteisesti VPN-palvelut ovat käyttäneet palvelimina kovalevyjä kustannussyistä. Kovalevyillä tiedot kuitenkin pysyvät aina tallessa siihen saakka, kun ne erikseen poistetaan tai kirjoitetaan yli. RAMmin kohdalla riski tietojen tallentumisesta ja jäämisestä muistiin VPN-palvelun palvelimille on siis olematon verrattuna kovalevyihin.

Vuototestit

ExpressVPN tarjoaa sovelluksissaan sisäänrakennetun vuototestin, joka huolehtii tietojen pysymisestä tallessa. Monet käyttäjät ovat testanneet vuotoja myös ulkoisten sovellusten avulla. ExpressVPN:n kohdalla vuotoja ei yleisesti ole käyttäjien mukaan raportoitu.

Puutteet?

Yhtenä miinuksena muihin premium-VPN -palveluntarjoajiin verrattuna on AdBlockerin eli mainostenesto-ohjelman puute, jota ExpressVPN ei tarjoa. Mainostenesto löytyy käytännössä kaikilta muilta laadukkailta VPN-palveluntarjoajilta, joten tämä estojen puute on ExpressVPN-palvelun kohdalla hieman erikoista.

Yksityisyys

Lokitiedot

Kuten sanottu, ExpressVPN tarjoaa erinomaisen suojan yksityisyydellesi ja salaa toimintasi internetissä. Se ei myöskään itsessään tallenna lokitietoja. Palveluun itsessään ei toisin sanoen jää myöskään mitään tietoja käyttäjien liikkumisesta ja toiminnasta internetissä. ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen lisäksi älykästä paikannusta. Käyttäessäsi ohjelmistoa se suosittelee automaattisesti sijainnin perusteella parasta palvelinta. Voit olla varma, että saat käyttöösi luotettavimman ja toimivimman palvelimen.

Toisin kuin monet muut VPN-palvelut, ExpressVPN on täysin lokiton myös todistetusti. Vuonna 2017 Turkin viranomaiset koittivat vaatia ExpressVPN:ää luovuttamaan lokitietoja, mutta yritys ei käytäntönsä vuoksi voinut niitä luovuttaa – niitä kun ei ollut olemassa. Viranomaiset tämän jälkeen myös ottivat haltuunsa ExpressVPN:n palvelimet fyysisesti, eikä lokitietoja vielä tässäkään vaiheessa löytynyt.

Sijainti

Palvelun omistava yritys ExpressVPN International Limited sijaitsee Brittien Neitsytsaarilla. Sijainti mahdollistaa mm. ilman lokeja toimivan palvelun (paikalliset lait eivät edellytä lokien pitämistä), massavalvonnan puute, ja sijainti tiedusteluoperaatoiden liittoumien ulkopuolella.

Auditoinnit

ExpressVPN on itse pyrkinyt lisäämään luottamusta palveluunsa hankkimalla itselleen kolmannen osapuolen auditoinnin. Vuonna 2019 yhtiö teetti auditoinnin PwC:llä. PwC vahvisti arvionsa jälkeen ExpressVPN:n toimivan täysin oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Auditointiin sisältyi mm. tärkeimpien suojausominaisuuksien ja teknologian toimivuutta ja varmisti, että kaikki toimivat markkinoinnissa mainittujen lupausten mukaisesti.

Käyttökokemus

Sovellusten asennus & käyttö eri laitteilla

ExpressVPN on yhteensopiva lähes kaikkien eri käyttöjärjestelmien kanssa. Palvelusta löytyy täysin käyttövalmiita sovelluksia eri käyttöjärjestelmille ja laitetyypeille. Niiden avulla VPN-suojauksen saa käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Alla listattuna eri laitteita ja käyttöjärjestelmiä, joiden kanssa palvelu on yhteensopiva.

 • Puhelimet ja tabletit (iPhone, iPad, iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry)
 • PC / kannattavat tietokoneet (Windows, Mac OS, Linux, Chrome, Firefox, Safari)
 • Älytelevisiot (Amazon FireTV)
 • Pelikonsolit
 • Mediantoistolaitteet
 • Reitittimet

ExpressVPN:n tarjoama sovellus on helppo asentaa ja ottaa käyttöön – asennukseen kuluu laitteesta riippumatta yleensä aikaa vain pari minuuttia. Lisäksi sovellus on varsin helppokäyttöinen myös aloittelijalle. Asennuksen jälkeen käyttäjä valitsee virtuaalisesti sijainnin ja yhdistää VPN-palveluun. Yhdistämisen jälkeen suojaus on valmis. Yhteysnopeudet toimivat loistavasti. Ne mahdollistavat suurempienkin tiedostojen lataamisen ja toimivat varmasti.

ExpressVPN on mahdollista olla käytössä viidellä laitteella samanaikaisesti. Voit siis käyttää yhdellä tilauksella VPN-yhteyttä todennäköisesti kaikilla nettiin yhdistetyillä laitteillasi.

Selainlaajennukset

Sovellusten lisäominaisuutena ExpressVPN tarjoaa myös selainlaajennukset Chromelle ja Firefoxille. Selainlaajennukset ovat käytettävissä Windowsilla, Macilla ja Linuxilla – mobiililaitteille selainlaajennusta ei siis ole saatavilla.

Selainlaajennuksen etuna on VPN-palvelun palvelimen ja sijainnin vaihtaminen helposti selaimesta.

MediaStreamer

ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen myös MediaStreamer-ominaisuutta, joka mahdollistaa VPN-yhteyden käytön ja palvelimen sijainnin muuttamisen pelikonsolilla tai älytelkkarilla. Ominaisuuden ideana on mahdollistaa mm. Netflixin maarajoitusten poistamisen televisioon itseensä asennettavalla sovelluksella. MediaStreamer vaatii kuitenkin joidenkin asetusten määrittämistä manuaalisesti, joten monesti helpompi vaihtoehto on käyttää samaan käyttötarkoitukseen reitittimeen asennettavaa sovellusta

Sovellus reitittimelle

Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, ExpressVPN on mahdollista asentaa suoraan reitittimeen. Reitittimeen asennettava VPN mahdollistaa VPN-yhteyden käytön automaattisesti kaikissa verkkoon yhdistetyissä laitteissa. Laite ei siis itsessään tarvitse VPN-sovellusta tai edes tukea VPN:lle, jos VPN toimii suoraan reitittimen kautta. Reititinsovellusta ei löydy edes monilta muilta isoilta ja suosituilta VPN-palveluntarjoajilta, kuten NordVPN:ltä tai CyberGhostilta.

Palvelimet

Palvelinverkko

ExpressVPN-palvelun omistamat, yli 3000 palvelinta lähes sadassa eri maassa sijaitsevat ympäri maapalloa. ExpressVPN tarjoaakin yhden kattavimmista palvelinverkoista.

Alla on listattuna kaikki sen palvelinsijainnit.

Aasia ja Tyynenmeren alue:

Australia, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Kambodza, Hong Kong, Indonesia, Japani, E-Korea, Laos, Macao, Malesia, Mongolia, Myanmar, Nepal, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Singapore, Taiwan, Thaimaa, Vietnam.

Afrikka, Lähi-Itä ja Intia:

Algeria, Egypti, Intia, Israel, Kazakstan, Kenia, Kirgisia, Pakistan, Etelä-Afrikka, Sri Lanka, Uzbekistan.

Euroopan palvelinsijainnit:

Albania, Andorra, Armenia, Itävalta, Azerbaidzan, Valko-Venäjä, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tshekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Moldova, Monaco, Hollanti, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Iso-Britannia.

Palvelimia on yhteensä yli 1 700 ja ne sijaitsevat lähes 150 sijainnissa ympäri edellä listattuja maita. Palvelinverkosto on siten erittäin laaja.

Nopeus

Onko ExpressVPN nopea?

ExpressVPN on paitsi luotettava myös erittäin nopea. Se on käyttäjätestien mukaan yksi nopeimmista VPN-palveluista. Ohjelmistoon sisältyy nopeusmittari, joka etsii nopeimman VPN-palvelimen käyttöösi. Tämä takaa sinulle nopeimman mahdollisen yhteyden käyttäessäsi palvelua.

Käyttäjien kokemuksia

Käyttäjien testien mukaan ExpressVPN tarjoaa paitsi todella nopean, myös erittäin vakaan yhteyden. Yhteyden vakaus on jopa tärkeämpää kuin yhteyden absoluuttinen nopeus – mikäli yhteys on toisinaan nopea mutta pätkii, ei nopeudesta oikeastaan ole mitään hyötyä.

Yhteydet ovat testien mukaan käytännössä yhtä nopeita riippumatta palvelimen sijainnista. Yleensä palvelimen sijainti on yhteyden nopeutta merkittävästi pudottava tekijä, mutta ExpressVPN:n kohdalla nämä erot ovat minimaalisen pieniä.

VPN-yhteys pudottaa latausnopeutta aina jonkin verran, joka on hyvä ottaa huomioon. ExpressVPN pudottaa testien mukaan nopeutta keskimäärin 30%. Tämä on merkittävästi vähemmän kuin monilla muilla, premium-tason VPN-palveluntarjoajilla. Jotkin laadukkaatkin palvelut pudottavat latausnopeutta jopa 50%.

Miksi VPN-yhteyden nopeus on tärkeää?

VPN-yhteyden nopeus on tärkeää samasta syystä kuin nettiyhteydenkin nopeus. Latausnopeus vaikuttaa tiedostojen latausnopeuteen ja suoratoistopalvelujen toimivuuteen. Hidas yhteys yhdistettynä hitaaseen VPN-palveluun tarjoaa hermoja kiristäviä katsomiskokemuksia suoratoistopalveluista, yhdistettynä huonoon kuvanlaatuun. Pätkivä palvelu ja huono kuvanlaatu pudottavat leffanautintoa merkittävästi ja saattavat pätkiä tiedostojen latauksia.

Asiakaspalvelu

Yksi ExpressVPN-palvelun hyödyistä on loistava asiakaspalvelu, johon heillä erityisesti panostetaan. ExpressVPN tarjoaa alan parasta asiakaspalvelua. Heidän asiakastukensa on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa. Parhaiten asiakaspalvelijaan saa yhteyden chat-palvelun kautta. Muina yhteydenottokanavina tarjolla on yhteydenottolomake tai sähköposti. ExpressVPN-palvelun omat sivut tarjoavat itsessään vastauksia moniin useasti kysyttyihin kysymyksiin. Sivuilta löytyy myös asennusohjeet laitekohtaisesti eri käyttöjärjestelmille.

ExpressVPN on saatavilla eri kielillä, jotka ovat:

suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, ranska, saksa, espanja, venäjä, portugali, italia, japani, korea, thai, turkki, hollanti, puola

Toimivuus Kiinassa

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-palveluista, jotka toimivat moitteetta myös Kiinassa. Kiina on tunnettu erittäin vahvasta palomuurista jolla on estetty pääsy mm. Googlen palveluihin, Facebookkiin ja Whatsappiin. Palomuurien kiertäminen onnistuu kuitenkin tietyillä VPN-palveluilla, joiden joukkoon ExpressVPN kuuluu.

ExpressVPN ei myöskään hallinnoi palvelimia Kiinassa, joten palvelun ei tarvitse välittää Kiinan lainsäädännöstä tai lokitietojen säilyttämisestä. Kiinan palomuurien kiertäminen onnistuu Kiinassa helposti esimerkiksi yhdistämällä laite Japanin palvelimille.

ExpressVPN:n Kill Switch -ominaisuus on myös erittäin tärkeä, sillä se pitää visusti huolen siitä, ettei tiedot vuoda väärille tahoille edes VPN-yhteyden ollessa epävakaa tai yhteyden katketessa.

ExpressVPN tulee ladata ennen kuin matkustat Kiinaan, sillä palveluntarjoajan nettisivuille ei Kiinassa pääse.

Siirry ExpressVPN:n kotisivuille >

Hinta

Kaikkiin ExpressVPN-palvelun tarjoamiin paketteihin sisältyy suojatun VPN-yhteyden lisäksi palvelun tarjoamat lisäominaisuudet. Kaikki paketit mahdollistavat viiden eri laitteen yhtäaikaisen käytön sekä takuun. Takuu on voimassa 30 päivää ja voit perua tilauksesi tuon ajan sisällä. Jos et ole tyytyväinen palveluun ja päätät perua sen, saat rahasi takaisin.

 • Yhden kuukauden paketti: 12,95 USD / kk
 • Kuuden kuukauden paketti: 9,99 USD / kk
 • 12 kuukauden paketti: 8,32 USD / kk

Eri pakettivaihtoehdoista voit valita omaan tarpeeseesi sopivan. Maksamisen onnistuu Visalla, Mastercardilla tai PayPalilla. Lisäksi ohjelman voit ostaa halutessasi Bitcoin-kryptovaluutalla. Paketin tilaaminen ja maksaminen onnistuu luotettavasti eri maksuvaihtoehdoilla.

Käyttäjille on tarjolla myös kutsu ystävä -ohjelma. Jos kutsut ystäväsi ExpressVPN-käyttäjäksi ja hän liittyy mukaan, saat yhden kuukauden ilmaiseksi. Voit lähettää kutsuja niin monelle ystävälle kuin haluat ja jokaisesta uudesta käyttäjästä saat aina yhden ilmaisen kuukauden.

Yhteenveto

Palvelu on ehdottomasti yksi alansa parhaista. Se tarjoaa laajan valikoiman palvelinsijainteja lähes sadassa maassa. ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen asiakastuen, johon saa yhteyden mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vaikka hinta on kilpailijoihin nähden hieman korkeampi, tarjoaa ExpressVPN-palvelu takuulla rahoille vastinetta. Se on helppokäyttöinen, nopea ja luotettava. Palvelun kautta lataat nopeasti tarvitsemasi tiedostot ja pääset käsiksi haluamasi suoratoistopalvelun tarjontaan ilman maarajoituksia.

Ennen kaikkea ExpressVPN suojaa yksityisyytesi. Palvelu on luotettava kumppani turvaamaan toimintasi internetissä. Automaattinen yhteyden katkaisu takaa sen, että tietojasi ei vuoda, jos VPN-yhteys pätkisi tai katkeaisi. Voit luottaa palvelun tuomaan turvaan missä tahansa tilanteessa. Ohjelmisto toimii lupaustensa mukaisesti nopeasti ja tasaisesti. Se on erittäin suositeltava suoratoistopalveluiden yhteydessä, mutta myös muuhun internetissä seikkailuun ja tiedostojen lataamiseen. ExpressVPN on suositeltava ratkaisu yksityishenkilön käyttöön tarjoamansa viiden eri laitteen tuen johdosta. Palvelu kannattaa ottaa käyttöön saman tien, kun haluat pitää tietosi turvassa hakkereilta ja suojella yksityisyyttäsi. ExpressVPN pitää sinut turvassa rikollisilta ja tietovuodoilta. Samalla se tarjoaa luotettavan yksityisyyden suojan ja kumppanin kaikkeen toimintaan internetissä.

Siirry ExpressVPN:n kotisivuille >