Valikko Sulje

ExpressVPN

Käytätkö internetiä ja haluat suojata yksityisyytesi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua ExpressVPN-palveluun. VPN toimii samaa tapaan kuin palomuuri. Palomuuri suojaa tietokonetta ja VPN puolestaan yksityisyyttäsi käyttäessäsi internetiä. VPN on lyhenne englanninkielen sanoista Virtual Private Network, ja suomeksi se tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa.

Miksi valita ExpressVPN?

ExpressVPN tarjoaa kaikki VPN-yhteyden tuomat hyödyt. Jos haluat suojata yksityisyytesi ja turvata liikkumisesi internetissä, kannattaa harkita ExpressVPN-yhteyden hankkimista. Se on yksi maailman johtavimpia palveluntarjoajia.

ExpressVPN on perustettu vuonna 2009. Siitä on tullut erittäin suosittu kuluttajien keskuudessa. ExpressVPN:n tarjoamalla VPN-yhteydellä saa nopean ja turvallisen yhteyden internetiin. Lisäksi se tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun kaikille käyttäjilleen. Asiakaspalvelusta saat vaivattomasti apua ja neuvoja VPN-yhteyteen ja sen käyttämiseen liittyen. ExpressVPN:n käyttämä palveluverkosto on myös yksi laajimpia käytössä olevia. Heiltä löytyy palvelimia lähes sadasta eri maasta, yhteensä yli 1 700 kappaletta.

Loistavan asiakaspalvelun lisäksi ExpressVPN tarjoaa lähes kaikki suoratoistopalvelut. Käyttämällä heidän VPN-yhteyttään pystyt kiertämään suoratoistopalveluiden maarajoitukset ja sensuurit. Sen myötä näet paljon enemmän sisältöjä, mitä näkisit ilman VPN-yhteyttä. ExpressVPN-käyttäjät saavat käyttöönsä myös Offshore-yksityisyydensuojan. Offshore-yksityisyydensuoja takaa, että tietojasi ei vakoilla tai kerätä.

Voit käyttää ExpressVPN-yhteyttä kaikilla laitteilla. Se toimii tietokoneilla, älypuhelimilla, tableteilla, reitittimien kanssa, mutta myös pelikonsoleilla. Toisin sanoen se on yhteensopiva käytännössä kaikkien laitteiden kanssa, jotka voit vain kuvitella yhdistäväsi internetiin. Yhteen käyttäjätiliin voit liittää yhtäaikaisesti viisi eri laitetta.

ExpressVPN-palvelun hyödyt

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Erinomainen 24/7-asiakaspalvelu
 • Toimivat mobiilisovellukset
 • Viiden laitteen käyttö samanaikaisesti
 • Hyvät asiakasedut
 • Offshore-yksityisyydensuoja
 • Maksimaalinen suojaus (256-bit AES-salaus)
 • Takuu (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 1 700 palvelinta lähes 100 eri maassa

Haittoja ExpressVPN-yhteyden käytöstä on puolestaan raportoitu erittäin vähän. Kokemusten mukaan yhteys toimii pääsääntöisesti erinomaisesti. Käyttäjillä on ollut satunnaisia haasteita Windows-käyttöjärjestelmän kanssa sen kaatuessa. Käyttäjät ovat välillä raportoineet myös suomalaisten suoratoistopalveluiden hitaudesta ulkomailla.

Palvelu on erittäin luotettava ja hankkiessasi sen saat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit kokeilla huoletta ExpressVPN-palvelua 30 päivän ajan ja lopettaa käytön ilman sitoumuksia ja kuluja, mikäli et ole palveluun tyytyväinen. Jos haluat lopettaa tilauksesi 30 päivän sisällä käytön aloittamisesta, saat rahasi takaisin. ExpressVPN-yhteyttä voi huolettomasti testata noin kuukauden ajan ja tehdä ostopäätöksen vasta testijakson jälkeen.

ExpressVPN on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien kanssa. Se toimii Windows-käyttöjärjestelmien, mutta myös Androidin ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. VPN-yhteyden asennus ja luominen on erittäin helppoa. Ohjelmisto itsessään on hyvin käyttäjäystävällinen ja nopea käyttää. Itse ohjelmiston asennukseenkin menee vain muutama minuutti. Asennuksen jälkeen käyttäjä valitsee virtuaalisesti sijainnin ja yhdistää VPN-palveluun. Yhdistämisen jälkeen suojaus on valmis. Yhteysnopeudet toimivat loistavasti. Ne mahdollistavat suurempienkin tiedostojen lataamisen ja toimivat varmasti.

ExpressVPN hinnoittelu

Kaikkiin ExpressVPN-palvelun tarjoamiin paketteihin sisältyy suojatun VPN-yhteyden lisäksi palvelun tarjoamat lisäominaisuudet. Kaikki paketit mahdollistavat viiden eri laitteen yhtäaikaisen käytön sekä takuun. Takuu on voimassa 30 päivää ja voit perua tilauksesi tuon ajan sisällä. Jos et ole tyytyväinen palveluun ja päätät perua sen, saat rahasi takaisin.

 • Yhden kuukauden paketti: 12,95 euroa kuukaudessa, yhteensä 155,40 euroa vuodessa

 

 • Kuuden kuukauden paketti: 9,99 euroa kuukaudessa, yhteensä 119,88 euroa vuodessa

Tällä paketilla säästät 23 % maksuista

 

 • 15 kuukauden paketti: 6,67 euroa kuukaudessa, yhteensä 80,04 euroa vuodessa

Tällä paketilla säästät 49 % maksuista

 

Eri pakettivaihtoehdoista voit valita omaan tarpeeseesi sopivan. ExpressVPN mahdollistaa maksamisen Visalla, Mastercardilla tai PayPalilla. Lisäksi ohjelman voit ostaa halutessasi Bitcoin-kryptovaluutalla. Paketin tilaaminen ja maksaminen onnistuu luotettavasti eri maksuvaihtoehdoilla.

ExpressVPN tarjoaa etuna käyttäjilleen kutsu ystävä -ohjelman. Jos kutsut ystäväsi ExpressVPN-käyttäjäksi ja hän liittyy mukaan, saat yhden kuukauden ilmaiseksi. Voit lähettää kutsuja niin monelle ystävälle kuin haluat ja jokaisesta uudesta käyttäjästä saat aina yhden ilmaisen kuukauden.

ExpressVPN-palvelun ominaisuudet

ExpressVPN tarjoaa ennen kaikkea erinomaisen suojan internet-yhteydellesi. Käyttäessäsi palvelua voit olla varma, että tietosi ja toimintasi eivät vuoda ulkopuolisille. Voit huoletta surffailla internetissä, ilman pelkoa yksityisyytesi menettämisestä. Samalla palvelu tarjoaa mahdollisuuden ohittaa maakohtaiset rajoitukset, sensuurin ja muut mahdolliset IP-osoitteen luomat internetin esteet. Korvaamalla todellisen IP-osoitteesi uudella pääset turvallisesti käsiksi suoratoistopalveluiden koko tarjontaan.

ExpressVPN on paitsi luotettava myös erittäin nopea. Ohjelmistoon sisältyy nopeusmittari, joka etsii nopeimman VPN-palvelimen käyttöösi. Tämä takaa sinulle nopeimman mahdollisen yhteyden käyttäessäsi palvelua. Lisäksi ExpressVPN on yhteensopiva lähes kaikkien laitteiden kanssa. Voit yhdistää yhtäaikaisesti jopa viisi eri laitetta. Turvallisuutta ja luotettavuutta takaamassa on myös ominaisuus, joka katkaisee automaattisesti internetyhteyden, jos VPN-yhteys alkaa pätkiä tai katkeaa. Automaattinen katkaisu takaa sen, että oma IP-osoitteesi ja tietosi pysyvät aina turvassa.

ExpressVPN käyttää OpenVPN-, (TCP, UDP), L2TP-, IPsec-, SSTP- ja PPTP-protokollia. Protokolla on jokaisen VPN-palvelun perusta. VPN-yhteys rakentuu protokollista ja salakirjoitusmenetelmistä. Ne takaavat nopean ja turvallisen pääsyn VPN-palvelimelle ja pois sieltä. Protokollista osa on suositumpia kuin toiset, johtuen niiden eduista ja toimivuudesta. ExpressVPN:n käyttämä OpenVPN on ensisijainen protokolla. Se on turvallinen, nopea ja vakaa vaihtoehto. Se on protokollista kaikista tasapainoisin vaihtoehto ja usein se on myös oletusprotokolla VPN-palveluissa.

Kuten sanottu, ExpressVPN tarjoaa erinomaisen suojan yksityisyydellesi ja salaa toimintasi internetissä. Se ei myöskään itsessään tallenna lokitietoja. Palveluun itsessään ei toisin sanoen jää myöskään mitään tietoja käyttäjien liikkumisesta ja toiminnasta internetissä. ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen lisäksi älykästä paikannusta. Käyttäessäsi ohjelmistoa se suosittelee automaattisesti sijainnin perusteella parasta palvelinta. Voit olla varma, että saat käyttöösi luotettavimman ja toimivimman palvelimen.

ExpressVPN-palvelun omistamat palvelimet lähes sadassa maassa sijaitsevat ympäri maapalloa. Alla on listattuna kaikki sen palvelinsijainnit.

Aasia ja Tyynenmeren alue:

Australia, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Kambodza, Hong Kong, Indonesia, Japani, E-Korea, Laos, Macao, Malesia, Mongolia, Myanmar, Nepal, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Singapore, Taiwan, Thaimaa, Vietnam.

Afrikka, Lähi-Itä ja Intia:

Algeria, Egypti, Intia, Israel, Kazakstan, Kenia, Kirgisia, Pakistan, Etelä-Afrikka, Sri Lanka, Uzbekistan.

Euroopan palvelinsijainnit:

Albania, Andorra, Armenia, Itävalta, Azerbaidzan, Valko-Venäjä, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tshekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Moldova, Monaco, Hollanti, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Iso-Britannia.

Palvelimia on yhteensä yli 1 700 ja ne sijaitsevat lähes 150 sijainnissa ympäri edellä listattuja maita. Palvelinverkosto on siten erittäin laaja.

ExpressVPN-yhteyden kautta saat käyttöösi samalla rajoittamattoman kaistanleveyden. Voit ladata niin paljon tiedostoja yhteyden kautta kuin haluat. Käyttöä ei ole rajoitettu millään tavalla.

ExpressVPN on yhteensopiva lähes kaikkien eri käyttöjärjestelmien kanssa. Palvelusta löytyy täysin käyttövalmiita sovelluksia eri käyttöjärjestelmille ja laitetyypeille. Niiden avulla VPN-suojauksen saa käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Alla listattuna eri laitteita ja käyttöjärjestelmiä, joiden kanssa palvelu on yhteensopiva.

 • Puhelimet ja tabletit (iPhone, iPad, iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry)
 • PC / kannattavat tietokoneet (Windows, Mac OS, Linux, Chrome, Firefox, Safari)
 • Älytelevisiot (Amazon FireTV)
 • Pelikonsolit
 • Mediantoistolaitteet
 • Reitittimet

Yksi ExpressVPN-palvelun hyödyistä on loistava asiakaspalvelu, johon heillä erityisesti panostetaan. ExpressVPN tarjoaa alan parasta asiakaspalvelua. Heidän asiakastukensa on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa. Parhaiten asiakaspalvelijaan saa yhteyden chat-palvelun kautta. Muina yhteydenottokanavina tarjolla on yhteydenottolomake tai sähköposti. ExpressVPN-palvelun omat sivut tarjoavat itsessään vastauksia moniin useasti kysyttyihin kysymyksiin. Sivuilta löytyy myös asennusohjeet laitekohtaisesti eri käyttöjärjestelmille.

ExpressVPN on saatavilla eri kielillä, jotka ovat:

suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti, ranska, saksa, espanja, venäjä, portugali, italia, japani, korea, thai, turkki, hollanti, puola

Miksi kannattaa valita ExpressVPN?

Palvelu on ehdottomasti yksi alansa parhaista. Se tarjoaa laajan valikoiman palvelinsijainteja lähes sadassa maassa. ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen asiakastuen, johon saa yhteyden mihin vuorokauden aikaan tahansa. Vaikka hinta on kilpailijoihin nähden hieman korkeampi, tarjoaa ExpressVPN-palvelu takuulla rahoille vastinetta. Se on helppokäyttöinen, nopea ja luotettava. Palvelun kautta lataat nopeasti tarvitsemasi tiedostot ja pääset käsiksi haluamasi suoratoistopalvelun tarjontaan ilman maarajoituksia.

Ennen kaikkea ExpressVPN suojaa yksityisyytesi. Palvelu on luotettava kumppani turvaamaan toimintasi internetissä. Automaattinen yhteyden katkaisu takaa sen, että tietojasi ei vuoda, jos VPN-yhteys pätkisi tai katkeaisi. Voit luottaa palvelun tuomaan turvaan missä tahansa tilanteessa. Ohjelmisto toimii lupaustensa mukaisesti nopeasti ja tasaisesti. Se on erittäin suositeltava suoratoistopalveluiden yhteydessä, mutta myös muuhun internetissä seikkailuun ja tiedostojen lataamiseen. ExpressVPN on suositeltava ratkaisu yksityishenkilön käyttöön tarjoamansa viiden eri laitteen tuen johdosta. Palvelu kannattaa ottaa käyttöön saman tien, kun haluat pitää tietosi turvassa hakkereilta ja suojella yksityisyyttäsi. ExpressVPN pitää sinut turvassa rikollisilta ja tietovuodoilta. Samalla se tarjoaa luotettavan yksityisyyden suojan ja kumppanin kaikkeen toimintaan internetissä.

Mikä on VPN ja mitä hyötyä sen käyttämisestä on?

VPN muodostaa suojauksen käyttäjän internetyhteydelle ja sen myötä muut verkon käyttäjät eivät pysty näkemään käyttäjän tietoja. Heille ei selviä, kuka kyseinen internetin käyttäjä on, eivätkä he pääse käsiksi kyseisen käyttäjän internetyhteyteen. VPN-yhteyden avulla internetin käyttäjä saa toisin sanoen pääsyn yksityiseen verkkoon ja samalla hän pystyy jakamaan tietoja etäyhteyden kautta julkisissa verkoissa. Aivan kuten palomuuri suojaa tietokonetta viruksilta tekemällä siitä omalla tavallaan näkymättömän.

Käytännössä VPN suojaa käyttäjän yksityisyyttä internetissä. Se piilottaa todellisen IP-osoitteen, jonka avulla käyttäjän tunnistaminen olisi mahdollista. Todellisen IP-osoitteen VPN korvaa eri IP-osoitteella. Uuden IP-osoitteen myötä käyttäjän liikkumista ja toimintaa internetissä ei ikinä voida yhdistää häneen. Tahot, jotka pyrkivät paikallistamaan ja jäljittämään internetin käyttäjiä IP-osoitteiden perusteella, eivät siihen pysty, jos käytössä on VPN ja sen tarjoama uusi IP-osoite. Todellisen IP-osoitteen piilottaminen suojaa kaikelta seuraamiselta internetissä. Internetin käyttäjien tietoja ja toimintaa pyritään nykypäivänä jatkuvasti tallentamaan ja seuraamaan, minkä takia kannattaa todella miettiä, olisiko VPN-yhteyden tarjoama suoja tarpeellinen.

Erityistä huomiota yhteyden suojaamiseen kannattaa kiinnittää silloin, kun käyttää julkista Wi-Fi-verkkoa. Julkisen Wi-Fi-verkon kautta tietojen varastaminen on vielä helpompaa kuin yksityisen verkon. VPN antaa suojan myös julkista verkkoa käytettäessä. Se salaa kaiken viestinnän ja tiedonkulun, minkä myötä julkisiakin verkkoja voi käyttää turvallisesti ilman pelkoa siitä, että joku seuraa toimintaasi. Suojaamalla internetyhteytesi VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja korvaa sen uudella. IP-osoitteen korvaaminen vaikuttaa myös esimerkiksi suoratoistopalveluiden käyttöön, sillä uuden IP-osoitteen myötä sinua ei voida enää yhdistää tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin. Tämän myötä pystyt ohittamaan suoratoistopalveluiden maarajoitukset ja saat monissa palveluissa käyttöösi huomattavasti laajemman valikoiman. Sen myötä saat näkyville myös suomalaiset suoratoistopalvelut ollessasi ulkomailla.